eGym bij DioFit

Een total body workout in slechts 30-45 minuten

Video afspelen over Egym omslag foto

Maak binnen enkele minuten online een afspraak voor een gratis proefles op onze unieke eGym cirkel!

Wil jij fitter, strakker en sterker worden, maar heb je niet veel tijd of wil je gewoon leuk, gemakkelijk en veilig trainen? Dan is eGym echt iets voor jou!

De eGym Cirkel in Venray en Sevenum (Horst) bestaat uit 8 slimme en volautomatische toestellen die zijn gericht op verbetering van kracht. Onlangs hebben we deze cirkel uitgebreid met 10 gloednieuwe cardioapparaten. Alle toestellen en apparaten worden aangestuurd door jouw persoonlijke polsbandje. Een super complete training op de eGym duurt slechts 30-45 minuten (doorgaans twee keer per week). Ideaal dus als je niet zo veel tijd hebt en toch fit en vitaal wilt zijn. Geschikt voor alle leeftijden en condities.

 

Waarom trainen op de eGym Cirkel?


✔ Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen  

✔ Top kwaliteit kracht- en cardioapparatuur

✔ Cardio apparatuur onlangs nieuw toegevoegd

✔ Conditietest en persoonlijke begeleiding

✔ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat

✔ Inclusief gebruik van andere sportfaciliteiten

 

Verbeter je Uithoudingsvermogen met onze Nieuwe eGym Cardio Apparatuur

Gebruik de eGym cardio als onderdeel van jouw totale training. Een ideale warming-up / coolingdown of een actieve conditietraining. Aan de hand van een fittest wordt de training en intensiteit afgesteld op jouw conditie. Check in met jouw persoonlijke bandje en je kan direct van start. Uiteraard scoor je hiermee ook punten in jouw eGym app!

Zodra je jouw persoonlijke workout bent begonnen kan je gebruik maken van verschillende apps zoals Netflix, YouTube of Virtual Active. Zo train je dus snel, effectief en vooral met meer plezier in de eGym in Venray of Horst!

Wat zeggen onze klanten?

eGym pakket

€42,95

✔ Onbeperkt eGym

✔ Onbeperkt Fitness

✔ Persoonlijk trainingsschema

✔ Persoonlijke begeleiding

Boek hieronder jouw gratis proefles

Deze personen gingen jou al voor!

Mooie sportschool, prettig ontvangen en e-gym is echt een aanrader💪
Michael van Maurik
5/5
Geweldig aanbod aan materiaal en methodes, personeel is zeer kundig en grootschalig ontwikkelt op het gebied van kennis. Je wordt vriendelijk geholpen en goed begeleid en geïnstrueerd indien nodig! En dit allemaal tegen een zeer laag lidmaatschap tarief!
Lars Schonenberg
5/5
Zo hoort een sportschool te zijn. Mooi ruim opgezet, goede begeleiding, goed onderhouden apperatuur en ruime openingstijden. Een echte aanrader
Dinand
5/5

De Voordelen van Sporten bij DioFit