Menu Sluiten

FYSIO PUUR

Fysio PUUR is gevestigd in het pand van DioFit, gelegen op de eerste verdieping. Er is een traplift voor mensen die slecht ter been zijn. 

Dominique De Ruijter is hier de eigenaar en therapeut. Zij is er om jouw klachten bespreekbaar te maken en uiteraard te behandelen en op te lossen.

 
De wijze waarop zij gezondheidsklachten aanpakt zijn samen te vatten in enkele pijlers die voor haar van essentieel belang zijn.

De focus niet op klachten, maar op mensen

Een klacht is enkel een symptoom en het symptoom is nooit de oorzaak. Klachten zijn altijd multifactorieel, ze behandelt haar patiënten in totaliteit en staart zichzelf niet weg op symptomen.

Respecteer het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Zij kan als therapeute duizend handelingen verrichten, maar uiteindelijk dient het lichaam haar eigen problemen op te lossen. Een stukje advies over hoe jij dit zelf op een positieve manier kan beïnvloeden is iets wat met regelmaat terug komt tijdens de behandeling.

Samenwerking is key bij Fysio PUUR

Zonder samenwerking kom je nergens. Haar praktijk is een plek waar je je thuis mag voelen en waarbij openheid van essentieel belang is. De inhoud van de behandelingen en de daarbij horende leefregels gaan altijd in overleg.
 
Allemaal mooi en aardig, maar hoe verzekert zij jou ervan dat ze er alles aan doet om deze pijlers na te leven?
 
Nadat zij afstudeerde aan de opleiding Bachelor of Science Fysiotherapie, heeft ze de keuze gemaakt om direct door te stromen naar de Master of Science Osteopathie, daarnaast is zij orthomoleculair therapeut volgens de PNI (psycho-neuro-immunologie). Zowel osteopathie als orthomoleculaire therapie focussen zich op een holistische aanpak van gezondheidsproblematiek.

Wat betekent dit voor jou?

Meer totaliteit, diepgang en aandacht gedurende de behandeling.
 
Heb jij vaker last van verschillende klachten, voel je je niet fit of heb je het idee dat je klachten maar niet weggaan? Bezoek even haar eigen website en neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel/app gerust.
 
Fysio PUUR behandeling bij Dominique De Ruijter
Dominique tijdens een behandeling in haar praktijk