Menu Sluiten

GROEPSLESSEN

Groepslessen bij DioFit Venray worden door stuk voor stuk enthousiaste instructeurs verzorgd. Zij zorgen ervoor dat jij jouw doelen behaald en met plezier naar de les komt en gaat.
 
Onze groepslessen zijn ideaal als je houdt van samen sporten, buiten het sporten is er natuurlijk ook interactie met andere deelnemers. Samen zorg je voor een leuke sfeer. De instructeur zal je de gehele les motiveren en adviseren.
 
Tevens is een groepsles voor velen een stok achter de deur doordat je commitment geeft aan een bepaalde les, datum en tijdstip. Inschrijven doe je via de DioFit app op je mobiel of via de website.
Onder het rooster vind je per groepsles een korte uitleg over wat je kan verwachten en of het iets voor jou is.

Het groepslessen aanbod

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

Is Club Power iets voor mij?

Club Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Club Power les eruit?

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Club Step is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Is Club Step iets voor mij?

Club Step is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen, en niet denken, staat tijdens de les centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.

Hoe ziet een Club Step les eruit?

Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau en tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig.

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Is Yoga iets voor mij?

Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Yoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Spinning is een fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan de conditie en/of wilt afslanken. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. 

Is Spinning iets voor mij?

Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De instructeur motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een Spinningsles eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute met bergbeklimmingen, demarrages, sprints en afdalingen. De instructeur en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale inspanning en beleving. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.