Menu Sluiten

ONZE FITNESSRUIMTES

Ieder individu streeft naar andere doelen, ook binnen de sport is dit geen vreemd gegeven. Zo wil de een zijn conditie op peil te houden en werkt een ander weer liever aan zijn maximale kracht. DioFit streeft naar het creëren van een omgeving waarin iedere sporter zijn doel kan bereiken zonder hierin beperkt te worden. Ons centrum is opgebouwd uit zes verschillende trainingsruimtes waarbij iedere ruimte specifiek ingericht is. Zo is er voor ieder wat wils en kan ieder voor zich werken aan zijn of haar eigen doelen. Uiteraard in een ongedwongen sfeer en onder de gewenste begeleiding.

Interesse om te komen sporten? Reserveer een gratis proefles!

Fitness zone

In deze ruimte vind je de sterkste apparatuur beschikbaar van het merk Technogym/Grun Sport. Ieder toestel garandeert een uitdagende ervaring, met de vrijheid en het gevoel van vrije gewichten. Deze apparatuur heeft respect voor de fysiologische bewegingen van het lichaam en bied je optimale en zware trainingen aan zonder de trauma en stress die vrije gewichten kunnen veroorzaken. Alle apparatuur in deze hal is pin-loaded, je verandert de intensiteit (het gewicht) gemakkelijk met een simpele handeling.

egym-foto

eGym Platform

Het eGym platform is ons nieuwste aanwinst. De eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Je hoeft dus nooit meer een stoel, leuning of gewicht in te stellen.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier! Uitermate geschikt voor jong en oud, getraind of minder getraind. Vraag hier een gratis proefles aan!

Cardio zone

Deze ruimte is voorzien van cardio apparatuur van het merk Life fitness. DioFit biedt verschillende vormen van cardio aan zodat jij binnen jou wensen direct kunt beginnen. Zo is onze cardio ruimte voorzien van steppers, loopbanden, lig-, zit- en spinningfietsen, crosstrainers en roeiapparatuur. Ieder apparaat is manueel in te stellen maar er is ook de mogelijkheid tot het volgen van voorgeprogrammeerde programma’s. Extra handig is het trainen met een hartslagband, alle cardio apparatuur is ingesteld om automatisch verbinding te maken met vrijwel alle merken hartslagbanden. (de voorkeur gaat uit naar hartslagbanden van polar, deze werken altijd)

Functional zone

De ”functional zone” is voorzien van een mega groot Panatta functional cage. Hier kunnen tal van oefeningen op gedaan worden van squats en deadlifts tot chest press en pull ups. Vraag onze trainers voor alle mogelijkheden. 

Daarnaast is het voorzien van losse bankjes, halters, gewichten en dumbbells. Ook liggen hier touwen van 10 meter een speed ladder, fysioballen, yogamatten en kettlebells.  

Tevens staat er plate loaded apparatuur van het merk Sterling, deze apparatuur is extra massief en kan erg zwaar belast worden. De volledige ruimte is voorzien van een dikke rubberen vloer om onze apparatuur/vloer te beschermen. Het is NIET toegestaan om materiaal te laten vallen noch op de grond te gooien. In de zomer is er volop airconditioning aanwezig zodat ook de temperatuur geen obstakel zal vormen voor een intensieve training. 

Power zone

De ”power zone” is voorzien van losse bankjes, halters, gewichten, dumbbells, squat racks, deadlift area’s en halterbanken. In deze ruimte is het toegestaan om zwaar te trainen. Ook geschikt voor bodybuilders en powerlifters. De volledige ruimte is voorzien van een dikke rubberen vloer om onze apparatuur/vloer te beschermen. Dit is uiteraard geen vrijbrief om materiaal te laten vallen van hoogte. 

In de power zone heb je voldoende mogelijkheden om al je vrije oefeningen te verrichten. In de zomer is er volop airconditioning aanwezig zodat ook de temperatuur geen obstakel zal vormen voor een intensieve training.

Groepsruimte

In de groepsruimte worden alle groepslessen gegeven. De ruimte is voorzien van een spiegelwand, laminaatvloer en een stevige geluidsinstallatie. Alles wat nodig is om iedere groepsles een ware ervaring te laten zijn.

Naast deze ruimtes heb je toegang tot gratis advies en begeleiding. Onze werknemers staan iedere dag  voor je klaar om je te voorzien van de belangrijkste informatie omtrent je training. Om iedereen te voorzien van een goede training  bieden wij gratis trainingsschema’s aan die wij zelf samenstellen per individu, hierdoor kun je direct een goede start maken. Bent u geen lid bij DioFit dan kunt u evengoed een trainingsschema laten samenstellen, er zijn hier dan wel eenmalige kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.diofit.nl/trainingsschemas