Menu Sluiten

PERSONAL TRAINING

Ben jij op zoek naar een stukje extra ondersteuning om jouw doelen te behalen? SportiQ-Coaching helpt je hier graag mee verder!

Samen met Stef kun jij aan de slag om jouw doelen te behalen op een verantwoorde en gezonde manier. Wil jij een vrijblijvend intake gesprek plannen om eens te bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn? Boek hier je intakegesprek binnen enkele stappen!

Lees verder voor meer informatie over eventuele trajecten!

_MG_7557

OVER SPORTIQ-COACHING

Als SportiQ-Coaching zijn we op een missie om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en het behalen van hun fitnessdoelen. Onze benadering is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde informatie en we streven ernaar om klanten te helpen de meest optimale vooruitgang te boeken binnen hun mogelijkheden. 

Door middel van coaching helpen we mensen een betere relatie met voeding op te bouwen en hen te begeleiden naar hun beste fysieke vorm ooit. Wij zijn toegewijd aan eerlijkheid en transparantie in onze benadering, waarbij we klanten geen valse beloften doen, maar hen juist voorzien van realistische doelen en methoden om deze te bereiken. 

Met jaren sportervaring (zowel topsport als breedtesport) zijn wij er voor jou om jou te begeleiden naar jouw persoonlijke doelen. We streven ernaar ieder individu  maximaal te ondersteunen, met een warme en professionele sfeer als basis.

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject start altijd met een intakegesprek waarbij we jouw wensen in kaart gaan brengen. Wat wil je graag? Waar loop je tegen aan? Wat heb je nodig? Waar kunnen wij je mee helpen? Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en puur ter informatie. We bekijken hoe een eventueel traject eruit kan zien en of dit passend is voor jou. Jij moet je comfortabel voelen, en daar doen wij ons uiterste best voor!

Coaching

Iedere week hebben we samen een moment om alle progressie van de afgelopen week samen te bespreken. Wekelijks hebben we samen een consult van 30 minuten waarin we alles bespreken wat nodig is om jou de gewenste progressie te laten maken.

Waar loop je tegen aan? Wat vind je lastig? Waar heb je moeite mee? Waarom maak je niet de progressie die je voor ogen hebt? Allerlei verschillende facetten waar je tegen aan kunt lopen in een traject richting het behalen van je doelen.

Coaching bestaat uit een volledige samenwerking waarin jij de mogelijkheid hebt tot dagelijks WhatsApp contact en een wekelijks consult om alle progressie te bespreken. Hier zitten alle benodigdheden (denk aan een voedingsplan, trainingsplan, leefstijl optimalisatie) uiteraard bij in begrepen!

Personal training

Ben jij benieuwd of je techniek kunt verbeteren, en of jij je training verder kunt optimaliseren? Dan zou personal training een uitstekende uitkomst bieden voor jou. 

Tijdens personal training zoomen we in op elke vraag die jij rondom trainingsoefeningen hebt. Denk aan de juiste techniek, juiste vorm met uitvoeren en het bepalen van trainingsintensiteit. 

Alles wat nodig is om jou trainingsniveau ver omhoog te tillen!

_MG_7313-Enhanced-NR

VOOR WIE?

Heb jij een doel voor ogen wat je graag wilt behalen, en wil je hier graag mee aan de slag? Dan ben je van harte welkom bij SportiQ-Coaching! 

Wij helpen jou graag verder met bijvoorbeeld afvallen, spiermassa aanzetten, je beter in je vel voelen of de beste shape van je leven behalen! Iedereen is welkom, beginner of gevorderd. 

Wanneer jij iets graag wilt, zijn wij er om jou te ondersteunen!

Ben jij klaar om doelen te stellen en deze te behalen?

Ben je benieuwd naar hoe snel, sterk of fit je kunt worden, als je gezonde en bewuste keuzes maakt? Wil jij je vetpercentage verlagen en wat kilo’s kwijt? Wil je progressie boeken in het groeien van spiermassa of het verbeteren van je conditie? Maar heb je bijvoorbeeld moeite om te beginnen, te weinig motivatie of iemand nodig die je een duwtje in de goede richting geeft? 

Neem dan contact op met ons en we gaan samen kijken hoe we het voor jou privé-situatie het beste kunnen aanpakken.

Boek een gratis intake afspraak

Plan via de onderstaande kalenders direct een vrijblijvende intake afspraak in.

Venray

     

Sevenum