Menu Sluiten

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

DioFit biedt jou de mogelijkheid om in een ongedwongen omgeving aan je gezondheid te werken, echter dient dit wel verantwoord te gebeuren. Daarom biedt DioFit persoonlijke begeleiding aan voor al haar leden. Persoonlijke begeleiding is geheel kosteloos en zal worden verzorgd door een van onze gecertificeerde fitness instructeurs.

Onze fitness instructeurs zijn te herkennen aan hun bekende DioFit polo/jack, onze stagiaires en invalkrachten zullen een DioFit t-shirt dragen. Loop gerust eens naar een van onze instructeurs indien je een vraag hebt of gewoon eens wilt dat er iemand meekijkt bij het uitvoeren van je oefening. Tevens maken onze instructeurs een op maat gemaakt trainingsschema.

Groepslessen

Ook bij de groepslessen is het belangrijk dat leden een verantwoorde houding hanteren tijdens de uitvoering. Zo is bij boksen de techniek zeer belangrijk en zal er bij spinning juist meer gelet worden op intensiteit. Daarom heeft DioFit voor elke groepsles een gecertificeerde instructeur die speciaal is opgeleid voor zijn vakgebied. Dit voorkomt blessures en maakt de les een stuk uitdagender. Kijk voor meer informatie over onze groepslessen of voor het groepslesrooster op de groepslessen pagina.