Coaching bij DioFit

Trainingsadvies, Voedingsadvies en Coaching

Video afspelen

Maak binnen enkele minuten online een afspraak voor een gratis consult met jouw persoonlijke coach!

"Lukt het maar niet om je doelstellingen te behalen? Wellicht is een trainings- en voedingscoach dan iets voor jou"

Samen met jouw coach ga je jouw doelstellingen bespreken in eerste gratis consult. Dit eerste consult en tevens kennismaking is dus geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas na goedkeuring zal een intake plaatsvinden. Een intake zal bestaan uit een gesprek, huidplooimeting, omtrekmeting en weging. 

Na de intake gaat de coach voor jou aan de slag. Binnen een paar dagen ontvang jij je persoonlijke voedingsplan en indien gewenst ook een trainingsplan in onze eigen DioFit app. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van DioFit. Middels de app heb je altijd snelle toegang tot jouw schema’s. Het mooie van deze app is dat jouw coach ook altijd mee kan kijken en overzicht heeft van jouw prestaties. 

Om de twee weken is er een nieuw consult. Hierin hebben we weer een gesprek omtrent voortgang en advies. Ook doen we weer een huidplooi- en omtrekmeting, plus een weging. Na ieder consult beoordelen we jouw plannen en waar nodig passen we deze aan (in de app). 

Tijdens het coaching traject is het altijd mogelijk om contact op te nemen via e-mail of Whatsapp. Op deze manier houden we kort contact en staat de coach voor jou klaar. 

Wat Zeggen Onze Klanten?

Coachingspakket

€49,95

Afbeelding voeding en coaching (2)

Waarom Coaching bij DioFit?

✔ Hulp bij afvallen, aankomen of andere gezondheidsdoelen  

✔ Een stok achter de deur om jouw doelen te behalen

✔ Werken aan een betere / gezondere leefstijl en eetpatroon

✔ Perfecte afstemming van voeding en training

✔ Met de DioFit app altijd inzage in je schema’s en prestaties  

✔ Strakker worden / letterlijk beter in je vel zitten

Afbeelding voeding en coaching (2)

Boek Hieronder Jouw Gratis Consult

Deze Personen Gingen Jou al Voor!

Mooie sportschool, prettig ontvangen en e-gym is echt een aanrader💪
Michael van Maurik
5/5
Geweldig aanbod aan materiaal en methodes, personeel is zeer kundig en grootschalig ontwikkelt op het gebied van kennis. Je wordt vriendelijk geholpen en goed begeleid en geïnstrueerd indien nodig! En dit allemaal tegen een zeer laag lidmaatschap tarief!
Lars Schonenberg
5/5
Zo hoort een sportschool te zijn. Mooi ruim opgezet, goede begeleiding, goed onderhouden apperatuur en ruime openingstijden. Een echte aanrader
Dinand
5/5